Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за намиране на преден тампон за двигател на АР 146 -1,6 Боксер.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за намиране на преден тампон за двигател на АР 146 -1,6 Боксер.

Здравейте, проблема е следния:
    Предния тампон на двигателя /намиращ се под радиатора/ е скъсан. След няколко опита да си го доставя от България, ми обещаха че, ще ми го доставят от чужбина, направих заявка и т.н. днес 13.07.2010г. разбрах че, заявката не може да бъде изпълнена. Имам още едно обещание за такъв тампон от Италия но и там не е сигурно дали ще могат да го доставят.
    Молбата ми е следната, ако някой знае вариант за замяна на тампона с такъв от друг модел или някои който продава нов такъв нека пише или се обади.
    146 1.6 Boxer

здравей колега, от къде търси тампона, да не си ходил в александър ауто. номера му е 60597702
    в тия фирми излиза че го има
    http://www.italbulcom.net/index.php?...97702+&x=0&y=0
    http://skaiauto.com/Produkti.html

също във фиат форума в раздела с бизнес обявите има няколко човека които продават авточасти с отстъпка за нас. по моргите също може да се намери здрав на ниска цена така че и това е вариант.
    точка

Comment

Проверих веднага оказа се че, го няма /излиза на няколко места че го има но като дам номера на рамата, казват че същия вече не се произвежда и го нямат/ а за сега нейскам да вземам втора употреба.
      146 1.6 Boxer

Comment

не търси по рама ами направо им давай номера на тампона. питай и тоя колега
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4198&start=150
        точка

Comment

Първоначално публикувано от venci-aleks Покажи съобщение
          Здравейте, проблема е следния:
          Предния тампон на двигателя /намиращ се под радиатора/ е скъсан. След няколко опита да си го доставя от България, ми обещаха че, ще ми го доставят от чужбина, направих заявка и т.н. днес 13.07.2010г. разбрах че, заявката не може да бъде изпълнена. Имам още едно обещание за такъв тампон от Италия но и там не е сигурно дали ще могат да го доставят.
          Молбата ми е следната, ако някой знае вариант за замяна на тампона с такъв от друг модел или някои който продава нов такъв нека пише или се обади.
          Колега търся същото.Ако намериш някъде драсни ,а аз също ще ти пиша ако намеря.
          When you're talkin' to yourself
          And nobody's home
          You can fool yourself
          You came in this world alone, alone

Comment

Веднага ще се обадя но за сега ненамирам нищо.
            146 1.6 Boxer

Comment

мога да ви годоставя чисто нов на цена от 90лв за брой
              поздрави
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Съгласен съм пратими номер на телефон за връзка ако искаш на venci_av@abv.bg или се обади на 0889645076 - Венци. Доколкото разбирам го нямаш наличен но можеш да го доставиш.
                146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                X